Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Arvostelut

Arvostelut ovat järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan.

 

Pantterikakun - 6.11.2017

Sivuille tultaessa huomio kiinnittyy vaaleaan, rauhallisen tunnelman luovaan ulkoasuun. Sivut vaikuttavat tasapainoisilta ja lämminhenkisiltä. Värit sopivat hyvin yhteen ilman, että mistään pomppaisi mitään ylimääräistä silmille.

Etusivun esittelyteksti on lyhykäinen, mutta ytimekäs. Se kertoo kaiken olennaisen sivuista, eikä jää jaarittelemaan turhia. Etusivu on kokonaisuutena selkeä. Sieltä löytyy niin päivitykset-osio kuin oma sivunsa tekijänoikeuksille. Linkinvaihtajat ynnä muut linkit löytyvät myös etusivulta, mutta jotenkin ne eivät kuitenkaan vie suurta huomiota tai tilaa etusivun kokonaisuudesta. Navigaatiosta on löydettävissä päivitykset-osion lisäksi myös blogi, jossa päivittelytahti ei ehkä ole päätä huimaava, mutta jotakin kuitenkin.

Liity-sivu on selkeä: sielläkin on kerrottuna vain kaikki oleellinen niin helposti ymmärrettävästi, että kenenkään ei tarvitse kurtistella kulmia harkitessaan liittymistä. Kirjoittajat-sivu noudattaa samaa logiikkaa. Sieltä löytyy helposti kaikki olennainen jo liittyneille kirjoittajille, kaikki on selkeästi yhdessä paikassa. Kirjoittajien omat sivut ovat mukavasti suunnitellut, on todella hauskaa saada tietää hieman enemmän kirjoittajista, se luo sivuista paljon tiivishenkisemmän paikan. Muutenkin sivuista saa sen käsityksen, että sinne ovat kaikki tervetulleita, ihan millaisella kirjoittajataustalla tahansa.

Kaiken kaikkiaan sivut todella selkeät ja kauniit. Pääpainotus on selvästi muiden kirjoutuksilla, eikä ylläpito ole täyttänyt sivuja omilla höpötyksillään selittämällä asioita monen mutkan kautta, vaan ohjeet ynnä muut ovat yksinkertaisia. Idean kannattavuudenkin huomaa jo kirjoittajien määrästä.

 

Nefarious - 31.7.2017

Plussat [+]
+ upea ulkoasu
+ etusivun teksi yksinkertainen
+ tekijänoikeudet kunnossa
+ selkeät ohjeet
+ aktiivinen ylläpito
+ "chatti" ja kävijälaskuri

Miinukset [-]
(- vieraskirjojen otsikot näkyvissä)
- viekun päivämäärä-kohta ei näy
- tekstin koko vaihtelee

Sanallinen arvostelu: Kauniit ja todella siistit sivut! Itse tekemä ulkoasu on yksinkertaisuudesta huolimatta kaunis. Etusivun teksti on selkeä ja napakka, sivujen ideasta pääse heti jyvälle. Tekijänoikeudet kunnossa ja ylläpito tuntuu aktiiviselta. Kaikki ohjeet ovat yksinkertaisia ja helposti ymmärettäviä. Ainut asia joka jäi häiritsemään, oli vieraskirjassa oleva päivämäärä ja kirjoitusaika joita ei näe selkeästi. Tämä pikkuseikka on kuitenkin mitättömän pieni. Itse en myöskään pidä siitä, että vieraskirjojen otsikot näytetään, mutta kyseessä on mielipideasia. Tekstien koko vaihtelee joillain sivuilla. Kaiken kaikkiaan kauniit ja mukavan kuuloiset sivut!

Arvosana [4-10]:

Oxygen Chrome - Pencil
©2018 Horizon - suntuubi.com