Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Epilogi

Mainoksille on oma kirjansa!

Muistakaahan asiallinen kielenkäyttö.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

13.06.2018 16:41
Kiitos linkkarikirjeestä! Kiva on aina kuulla uutisia ja täytyypä joskus käydä vastavierailulla Horizonissa, vaikka ei itsellä jaksaminen meinaa riittää linkkarikirjeitten kirjoitukseen^^
Tsemppiä rentoutumiseen ja lukemiseen molempiin ja hyvää kesää sinnekkin!

Vastaus:

Joo, itsellekin kirjeen kirjoittaminen oli kauhea urakka :D Mukavaa kun ihmiset vastailevat kirjeisiin, kiitos tsemppitoivotuksesta <3

- Varjolintu

Nimi: Utopia

13.06.2018 16:21
Laitoin nyt kuitenkin liittymispyynnön. ;)

Vastaus:

Mahtavaa, tervetuloa! Lisäilinkin jo profiilisi~

- Varjolintu

Nimi: Utopia
Kotisivut: http://www.henkiolento.suntuubi.com

13.06.2018 00:46
Vähän kyllä himottaisi liittyä, mutta epäilen aikani riittävyyttä... Pistän korvan taakse ja palaan asiaan! Mahtavat sivut ja upea ulkoasu!

Utopia

Vastaus:

~ (kiitoksia kehuista <3)

- Varjolintu

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

12.06.2018 23:47
Kävinpäs sitten vihdoin heittelemässä liittymislomaketta! :')

Vastaus:

Lisäilin! Tervetuloa joukkoon c:

- Varjolintu

Yksityinen viesti

12.06.2018 05:51

Nimi: Apila
Kotisivut: http://apilaniitty.suntuubi.com/

11.06.2018 13:33
Hei! Anteeksi pieni epäaktiivinen aikakausi, mutta olisin halukas jatkamaan linkinvaihtoa kanssanne!

Vastaus:

Moikka! Kiitos ilmoituksesta, lisäilen linkkinne uudestaan :3

- Varjolintu

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

11.06.2018 13:20
Hei, linkinvaihtolainen!

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi aloittaa linkkarikirjeen kirjoittamisen, tulin samalla vastailemaan tänne teidän meille lähettämästänne kirjeestä! Toivottavasti täällä on kesäkuu alkanut paremmin kuin minulla kirjoittamisen kannalta...

...koska itse en ole saanut mitään aikaan kuun alun aikana - ja pahinta tässä on se, etten muutenkaan ole saanut kirjoitettua mitään järkevää pitkään aikaan. En vain jotenkin löydä inspiraatiota ja ideoita kirjoittaa, mikä vähän harmittaa, kun sivuille olisi kuitenkin tarkoitus saada joskus jotain sisältöäkin.

Aktiivisuus sivuillani on lähinnä keskittynyt blogin päivittämiseen, eli varsinaisia tekstejä en ole saanut aikaan. Ainoat tarinani kirjoittelen tällä hetkellä tarinaroolipeleihin, ja omat sivut ovat jääneet sivuasemaan. Myöskin piirtäminen vie aikaani runsaasti - olen vihdoinkin oppinut piirtämään koneella niin, että tykkään jäljestä edes jonkin verran, ja piirrustusideoita riittää - toisin kuin kirjoitusideoita.

Meinasin jo pakottaa itseni osallistumaan uudelleen CampNanoWriMoon, johon osallistuin huhtikuussa. Heinäkuussa olisi uusi mahdollisuus, mutta totesin, että nyt on kesä, ja haluan lomailla kaikesta pakollisesta tekemisestä, joten en nyt jaksa osallistua uudelleen. Se olisi ollut kyllä hyvä siinä mielessä, että olisin aika varmasti saanut jotakin aikaan, mutta toisaalta huhtikuun tarinakaan ei ole valmis, ja voisin keskittyä sen viimeistelemiseen..

Näin kesällä on muutenkin kaikkea, mitä haluaisin tehdä, ja valitettavasti kirjoittaminen on siis vähän jäänyt, mutta aion petrata mahdollisimman pian ja yrittää saada edes jotakin pientä pätkää aikaan - ehkä voisin yrittää kirja-arvosteluja, koska luen paljon? Aion myös vaihtaa ulkoasuni uudelleen, koska en pidä oikein nykyisestä, joten sivuilla ollaan kuitenkin elossa, vaikka kirjoituksia ei tulekaan! Uskon kyllä, että tämä hiljainen aikani vähitellen lähtee nousemaan kohti aktiivisempaa aikaa :3

Nyt kesällä olisi tarkoitus myös käydä enemmän linkkareiden sivuilla lukemassa tekstejä ja muita päivityksiä, ehkä löydän niin myös inspiraatiota omille sivuille!

Kiva, että te kävitte laittamassa meille kuulumisia, niitä on aina kiva lukea! Erittäin hyvää kesän jatkoa, rentoutukaa ja nauttikaa ^^

Vastaus:

Kiitos ihanan pitkästä vastauksesta! ^^
Itselläkin meinaa välillä olla ongelmana, että en löydä aikaa/jaksamista kirjoittaa... pitäisi opetella etenemään pienin askelin, eikä tehdä kirjoittamisesta itselleen pakollista pahaa. Toivottavasti saat kirjoitusinspiraatiosi takaisin! Onneksi on koko kesäloma aikaa rentoutua :3

- Varjolintu

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.wixsite.com/rope/

10.06.2018 13:15
Hei! Miten olisi linkinvaihto Kohtalon kynnet roolipelin kanssa? Vastaus myös meille päin kiitos, jotta tiedämme vastauksenne. Hyvää kesän jatkoa!

Vastaus:

Sopii, vastailen teille päin -->

- Varjolintu

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

06.06.2018 21:53
Heippa linkinvaihtolainen! (Mietin pitkään, jättäisinkö tuon ”linkinvaihtolaisen” tervehdyksestä pois - mutta tämä on kuitenkin linkkarikirje, joten eihän se vain olisi käynyt päinsä.) Joka tapauksessa hei, ja toivottavasti kesäkuu on ylläpitäjällä ja kaikilla kirjoittajilla polkaissut mukavasti käyntiin!

Footprintsin puolelta ei ole tainnut lähteä linkkarikirjeitä vuosiin, kun sivusto on lähinnä yrittänyt pysyä aloillaan putoamatta kirjoitussivustojen verkosta. Mutta kesäkuu saapui (ja eteni; miten nyt on jo kuudes päivä?), ja loma sen mukana, ja olen ottanut tavoitteeksi lukea ja kirjoittaa kesäkuussa enemmän kuin pitkään aikaan. (Tarpeeksi hämärä lupaus, vaikea pettää.) Yksi syy tälle kirjeelle on siis varmaan se, että toivon, että joku sattuisi silloin tällöin käymään sivulla ja tökkimään, jos en ole aktivoitunut tarpeeksi :D Olen jo hälyttävästi ollut kirjoittamatta mitään nämä kuusi päivää, tosin kaksi kirjaa olen ehtinyt lukea. Yritin esimerkiksi kirjoittamisen sijaan päivittää ulkoasua, mikä loppui lyhyeen. Määrittämätön tunne vatsanpohjassa kyllä sanoo, että tulen yrittämään uudelleen (älkää antako sen häiritä).

Toinen syy oli tietenkin se, että kesällä on aina halua aktivoitua, koulun stressien puuttuessa ja auringon (ainakin silloin tällöin) paistaessa! Siksi ajattelin taas heräillä myös täällä nettisivustojen puolella, ja olisikin kiva kuulla, mitä muiden kesään kuuluu. Eli tulkaa ihmeessä jättämään viestiä takaisin; kesän kuulumisista, lupauksista, tavoitteista tai muista tuntemuksista! Toivon myös kovasti ehtiväni vihdoin lukea linkkareiden ja muiden verkoston kirjottajien tekstejä näin kesällä, vaikka lomankin aika tuntuu yhä rajallisemmalta, mitä enemmän tekemistä haalin. Miksi kesä tuntuu sitä lyhyemmältä, mitä vanhemmaksi tulee? Tässä tapauksessa se tosin onkin käytännössä edellistä lyhyempi, kun heinäkuussa alkavat työt.

Joka tapauksessa, jos pystyn (syyn yksi vuoksi) markkinoimaan vielä uusinta tarinaani, ”Tuhatkunta suljettua silmää” on tällä hetkellä kertomus ”maailmasta, jossa kristalleja, yrttejä ja ennustuksia tarjoavat kaupat ovat yhtä tavallisia kuin keskipäivän mattokauppiaat, tummaan verhoutuneet hahmot halkovat kuun jättämää auraa ja muistot sekoittuvat tulevaan”, esittelysivua siteeraten. Mikä sattui olemaan ihan mukava kuvaus, kun kerran itse tarina on vielä verhon takana piilossa ja teksti pätkän tavoin kokeilevan kuvallista!

Toivottavasti tavataan myös Footprintsin puolella ainakin kuulumisten merkeissä, tänne palailen ehkä pyjamalla, lukulaseilla ja teekupilla varustautuneena lukemaan! Ja tietenkin sivuille sattuessa mietityttää jälleen, pitäisikö itsekin liittyä ja tätä kautta velvoittaa itsensä kiinni kirjoittamiseen.. :D Katsotaan, katsotaan... Toivotan kaikille rutkasti kirjoitusintoa - mikäli sitä tarvitaan - auringonpaistetta ja lapsuuden kesien huoletonta fiilistä! :’)

PS: Komppaan Hiekkamyrskyä (ja muita), ihana ulkoasu!

Vastaus:

Ihanaa, linkkarikirje pitkästä aikaa :D näitä lukee aina mielellään, vaikka itse olen tuhottoman laiska raapustamaan mitään linkinvaihtolaisille. Siitä puheen ollen, se on kyllä pakko tässä kesän aikana toteuttaa, sillä olen suurinpiirtein kaikille luvannut heittäväni kirjeellä jossain vaiheessa ^^'

Täytyypä käydä joku kaunis (tai vähemmän kaunis, täällä on satanut jo useamman päivän) päivä lueskelemassa Tuhatkunta suljettua silmää, kuulostaa mielenkiintoiselta c: ehkä onnistuisin jotain palautettakin raapustamaan. (Ja jos liittyminen kiinnostaa, tervetuloa vain :D)

Toivotan teillekin päin oikein hyvää kesää ja roppakaupalla kirjoitusintoa - ja niin, kiitoksia ulkoasukehuista! :3

- Varjolintu

Nimi: Hiekkamyrsky

06.06.2018 12:09
Kirjoitin hakemuksen <3

Vastaus:

Lisätty! :3

- Varjolintu

Oxygen Chrome - Pencil
©2018 Horizon - suntuubi.com