Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Epilogi

Mainoksille on oma kirjansa!

Muistakaahan asiallinen kielenkäyttö.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

05.12.2018 10:16
Joulukuun linkkarikirje

Hejsan och trevligt december!

Ei, en aio kirjoittaa tätä linkkarikirjettä ruotsiksi, taidot loppuu kesken. Mutta hei, jälleen on aika linkkarikirjeelle, tällä kertaa saatte sen kuun alussa eikä keskivaiheilla! Uusia linkkareita on tullut sen verran paljon, että kaikki eivät ole edes vielä päässeet nauttimaan minun joka kuukauden linkkarikirjeistä! Mistähän sitä tällä kertaa aloittaisi?

Ensimmäiseksi meitsin täytyy varmaankin pyytää anteeksi, että en ole käynyt teidän linkkareiden sivuilla morottamassa tai lukenut sisältöä tai muutenkaan pitänyt pahemmin yhteyttä. Lupasin edellisessä linkkarikirjeessä tulla heti kun kerkeän, mutta toistaiseksi AMK ja Isengard on pitänyt mut sen verran kiireisenä, että ei puhettakaan kerkeämisestä olemaan sosiaalinen. Mutta vielä koittaa päivä, kun tulen aktiivisemmin häiriköimään!

Isengardin kuulumiset. Vaihdoin navigaatiosta linkkien nimet ja lisäsin tekstien sekaan kuvia vähän elävöittämään sivuja, joten tulkaa ihmeessä selaamaan sivuja (TIETOKONEELLA!!!) ja katsomaan miltä siellä nyt näyttää. Vähän enemmän teemaan sopiva, maybe. Keskeneräisiä kirjoja ovat tällä hetkellä ne samat kolme vanhaa, Ladonin puutarha, Metsän tytär ja Oletko lukinnut oven? sekä kaksi uutta fanfictionin tapaista, Areen tytär ja Rosalind Bates. Toinen on Percy Jackson -sarjaan perustuva ja toinen on Harry Potter -sarjaan perustuva. Areen tyttärestä on tullut prologi ja 1. luku, Rosalind Batesistä ei yhtään. Ladonin puutarha sai 18.11. uuden luvun (5. luku) jonka kirjoitti Ferii. Minun tehtäväni tällä hetkellä on kirjoittaa 6. luku ja se eteneekin kohtalaisesti eteenpäin. Myös Metsän tytärtä olen pyrkinyt kirjoittamaan eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. OLO? on ollut pienellä tauolla, sitä en ole työstänyt ollenkaan, mutta kyllä siihenkin uusi luku tulee kun vain suinkin saan sen kirjoitetuksi (ja löydän ne vihot missä on mun muistiinpanot…) Työstän myös uutta novellia, se on jouluaiheinen novelli näin joulukuun kunniaksi ja yritän saada sen valmiiksi mahd. pian että saadaan se sitten julkaistuksi Iseniin! Blogissa oli hiljaista pari viikkoa, mutta nyt olen taas yrittänyt postata sinne jotain tekstin tapaista. Tervetuloa tutustumaan sisältöön kun aikaa liikenee! ;)

Mitäpäs mulle? Väsymys meinaa iskeä kun AMK painaa päälle, mutta toistaiseksi olen suhteellisen hyvin enemmän tai vähemmän kunnialla selvinnyt kaikista tehtävistä deadlinejen rajoissa. Nyt kun kirjoitan tätä olen luennolla ja quite frankly ihmettelen, että olen edelleen (enemmän tai vähemmän) kartalla tästä koulusta kun revin ajan Isenin päivittämiseen luennoilta. Hupsista keikkaa! Lääkitys on ok, koulu vain saa olon väsyneeksi, mutta kyllä mä pärjään. Lähden joululomalla Lappiin kahdeksi viikoksi ja tulen loppiaisena takaisin. Tammikuussa on (taas) uusi tatuointiaika, korjautan vanhoja tautointeja ja tatuoin vasemman käden sormet! Ja sitten tammikuun loppupuolella lähden Tukholmaan laivalla, juodaan kaksi päivää laivalla ja sitten käydään siinä välissä Tukholmassa pyörimässä (joko humalassa tai laskuhumalassa tai krapulassa) ja morjestamassa mun Ruotsissa asuvaa kaveria. Toivottavasti ei myöhästytä laivasta, se oliskin kivaa (ja ihan mun tuuria). Siinä mun tulevaisuuden suunnitelmat pari kuukautta eteenpäin. Paljon rahanmenoa tiedossa, onneksi opiskelijat on tunnetusti rikkaita ku mitkä!

Nyt mun on pakko lopetella tämä linkkarikirje, tää luento muuttu just todella mielenkiintoiseksi (rakastuin meidän vierailevaan luennoijaan) joten pistän nyt kaiken keskittymiseni häneen! Mukavaa joulun odotusta, palaillaan taas!

Farewell, Lakritsipiippu

Nimi: Apila
Kotisivut: http://apilaniitty.suntuubi.com/

01.12.2018 18:43
Heipä hei! Tulin ilmoittelemaan että Apilaniitty on palannut päivitystauoltaan! Hyvää joulunodotusta Apilaniityn väeltä :)

Yksityinen viesti

30.11.2018 19:59

Nimi: Mittari

27.11.2018 21:03
Koska niin kehotettiin toimimaan, ilmoitan nyt täällä lähettäneeni liittymislomakkeen.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta, käyn tsekkaamassa lomakkeen! :)

- Varjolintu

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

23.11.2018 23:50
Heippa! Kävisikö linkinvaihto Tarinamökin kanssa? Vastaus mielellään meidän viekkuun.

Vastaus:

-->

- Varjolintu

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://infected.suntuubi.com/

07.11.2018 13:02
Hei, sopisikos linkinvaihto Infectedin kanssa? Vastausta meille :)

Vastaus:

-->

- Varjolintu

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

03.11.2018 21:37
Heips! Tulin ilmoittelemaan, että meillä on tällä hetkellä menossa linkinvaihtojen siivous ja sen johdosta olen täällä liikkeellä. Jos olette vielä kiinnostuneita jatkamaan linkinvaihtoa kanssamme, ilmoittakaa tähän http://kohtalonkynnet.boards.net/thread/449/linkinvaihto vieraskirjaan, että haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa, jättäkää vastaamatta.

Hyvää talven jatkoa!

Vastaus:

-->

- Varjolintu

Nimi: Helena
Kotisivut: http://sawyer.suntuubi.com/

30.10.2018 16:37
Linkinvaihto käy! Olen täällä aikaisemminkin käynyt vilkuilemassa ja kirjoittajien porukkaan liittymistä harkitsemassa, mutta en ole vielä ainakaan saanut aikaiseksi. :'D Ehkä tässä joku päivä vielä, kunhan ensin ryhdistäydyn kirjoittamisen suhteen ylipäätään. :)

Vastaus:

Hienoa, lisään linkkinne! Ja tervetuloa vain jos joskus päätät liittyä :D

- Varjolintu

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

29.10.2018 16:19
Hei, tulin tänne nyt, koska olen aikeissa liittyä. Aion siis liittyä tänne, ja toivon, ettet ihmettele, en ole mikään maailman paras kirjoittaja.

Ihana ulkoasu muuten ^^!

- Pelkotuoksu

Vastaus:

Hei! Mukavaa saada uusia kirjoittajia - eikä haittaa yhtään, jos ei ole mikään huippukirjoittaja. Kirjoittamaan oppii vain kirjoittamalla :) Ja kiitoksia kehuista, kiva kuulla että ulkoasu miellyttää! ^^

- Varjolintu

Nimi: Kastelilja ja Sysimieli
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.10.2018 15:31
Hei, miten olisi linkinvaihto tarinaroolipeli Tuulipolun kanssa?
Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos :).

- Tuulipolun ylläpito

Vastaus:

Moikka, vastailen teille päin~

- Varjolintu

Oxygen Chrome - Pencil
©2018 Horizon - suntuubi.com