Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Oletko kenties kiinnostunut liittymään kirjoittajien joukkoon? Siinä tapauksessa olet oikeassa osiossa, hienoa! Tällä sivulla kerrotaan kuinka kaikki toimii, joten lueskelethan tekstit huolella läpi. Ilmoitathan lomakkeen lähettämisestä vieraskirjassa, jotta huomaan sen nopeammin :)

Yleisesti

Horizon on kirjoittamissivusto, johon liittyneet kirjoittajat kirjoittelevat erilaisia tekstejä. Horizonissa on tarjolla säännöllisin väliajoin vaihtuvia kirjoitustehtäviä, jotka näkyvät Kirjoittajat -kategoriassa. Kirjoittaa saa kuitenkin vapaavalintaisistakin aiheista, jos mikään tarjonnassa oleva ei nappaa. Huomioithan, että Horizon on kaiken ikäisille kirjoittajille, joten kirjoitellaan kaikki hyvän maun rajoissa (jos tekstissäsi esiintyy kuitenkin rajumpaa sisältöä, kerrothan siitä tekstin alussa). Horizonissa kirjoittajat voivat myös antaa palautetta toisten teksteistä; asiallinen ja rakentava kritiikki on sallittua, mutta haukkua ei saa ketään.

Kirjoittaminen

Kirjoittaminen tapahtuu yhteiseen tarinakirjaan, mutta jokaisen kirjoittajan luomukset kootaan myös hänen omaan profiiliinsa. Kirjoittajien profiileista löytyy erillinen palautekirja, jonne muut kirjoittajat saavat antaa palautetta tässä muodossa:

"Tekstin nimi (esim. Kuutamokeikka)

Palaute (esim. Mielestäni Kuutamokeikka oli hyvällä yleiskielellä kirjoitettu novelli! Pidin etenkin miljöön kuvailusta, mutta henkilöhahmoista etenkin Onneli jäi hieman yksipuoleiseksi.)"

Palautelaatikoissa voi keskustella teksteistä muutenkin vapaasti.

Huomio: Koska kirjoittaminen ei yleensä ole mukavaa tiukilla aikarajoilla ja muutakin elämää kirjoittajilta löytyy, Horizonissa on melko väljät aktiivisuusvaatimukset. Ilmoittelethan itsestäsi kuitenkin säännöllisesti vaikkapa oleskeluhuoneessa, jotta tiedän, että et ole täysin kadonnut :3 "Hiljainen" -statuksen saa, jos sinusta ei kuulu muutamaan viikkoon mitään. Erotusuhan alle joutuu, jos olet ollut täysin ilmoittamatta itsestäsi kolmeen kuukauteen. Summa summarum, tekstien kirjoittamiselle itsessään ei ole aikarajoja, mutta ilmoittelethan itsestäsi ainakin silloin tällöin.

Saavutukset

Saavutuksia voi ansaita esimerkiksi tehtävien suorittamisesta sekä tapahtumiin osallistumisesta. Saavutukset lisätään kirjoittajan omaan profiiliin. Muistathan lunastaa saavutuksesi itse oleskeluhuoneen vieraskirjassa (osan saavutuksista voi tosin myöntää vain ylläpitäjä).

 

Liittymiskirjaan 

Oxygen Chrome - Pencil
©2018 Horizon - suntuubi.com